DIBURO
Dienstverlenend Bureau Ouderen

Veenderweg 62-A
6712 AC Ede

Tel: 0318 - 65 47 12
Email: info@diburo.nlBELASTINGAANGIFTE OVER 2020


Het is weer tijd voor de belastingaangifte over het jaar 2020. Deze moet ingevuld zijn vr 1 mei 2021. Wij adviseren altijd op tijd te beginnen, dan weet u ook snel waar u aan toe bent. Lukt het niet tijdig, wij kunnen u ook eenvoudig helpen met een verzoek om uitstel.

Ook dit jaar verzorgen wij weer voor veel mensen de aangifte inkomstenbelasting over 2020. De belastingdienst gaat steeds meer verplichten om de aangiftes via internet te doen. Daarnaast hebben veel mensen moeite met het invullen van de aangifte. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, want u bent altijd verantwoordelijk voor uw eigen aangifte. Soms schakelen mensen een bekende in of een vrijwilliger die de aangifte indient. Hoewel dit vaak goed bedoeld is, zijn dit in de meeste gevallen geen specialisten. U heeft daardoor een grotere kans op fouten in de aangifte of u laat belastingvoordelen liggen.

Wij zijn u graag van dienst, en helpen u door uw aangifte volledig voor u te verzorgen. Wij bekijken uw persoonlijke situatie, en wijzen u op (belasting)voordelen die misschien voor u van toepassing zijn. Wij nemen u de zorg en moeite rondom de belastingaangifte dan ook volledig uit handen. Ook kijken wij naar uw zorg- en/of huurtoeslag.

DIBURO doet aangiftes voor mensen van jong en oud, en is daarbij gespecialiseerd in de doelgroep van 55 jaar en ouder. U heeft de zekerheid dat dit vakkundig en professioneel uitgevoerd wordt. De gegevens die wij nodig hebben, zoals jaaropgaven, hypotheekoverzichten en dergelijke, kunt u bij ons kantoor afgeven of opsturen. Als extra service bieden wij tegen een geringe vergoeding de mogelijkheid dat wij bij u aan huis komen. Soms is dat makkelijker, omdat u de deur niet uit hoeft en alle papieren thuis toch bij de hand heeft.

Hieronder ziet u de tarieven die wij hanteren voor de belastingaangifte. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op, bel ons even op: 0318 - 65 47 12.
U kunt ook een e-mail sturen naar: info@diburo.nl Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier, door hier te klikken.

DIBURO is u graag van dienst.


Tarieven belastingaangifte     (Prijzen per aangifte, per jaar en inclusief 21% BTW)

Belastingaangifte
Belastingaangifte 1 persoon: 72,50
Belastingaangifte met fiscaal partner: 97,50
Belastingaangifte erfenis: 275,00
Overige aangiften: op aanvraag, per situatie
Thuisbezoek: 12,50 in regio Ede (binnen 10 kilometer rondom Ede)

Toeslag aanvragen/wijzigen
Huurtoeslag: 37,50
Zorgtoeslag: 37,50
Overige toeslagen: 37,50


Specifieke aangiftes, bezwaarschriften en andere belastingzaken kunnen wij ook altijd voor u uitvoeren. Wij bieden u altijd vooraf inzicht in de kosten daarvan. Bel ons gerust even voor meer info.

Ook voor overzichten van uw pensioen, of hoe het zit als u eerder (gedeeltelijk) wilt stoppen met werken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijkt u gerust eens verder op de site of bel ons om te kijken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

2010-2021 - DIBURO