DIBURO
Dienstverlenend Bureau Ouderen

Veenderweg 62-A
6712 AC Ede

Tel: 0318 - 65 47 12
Email: info@diburo.nlTARIEVEN


DIBURO richt zich op het uit handen nemen van bepaalde zorgen die u heeft. Helaas kan DIBURO die werkzaamheden niet kosteloos verrichten. Wij zijn geen overheids-instantie en worden ook niet gesubsidieerd om onze werkzaamheden uit te voeren.

Wel werken wij met gunstige tarieven en voorwaarden. Wij verstrekken u altijd vooraf inzicht in de kosten van onze dienstverlening. Wij werken per opdracht, maar ook met een pakket zoals hieronder. Vraag er even naar wanneer u contact met ons opneemt. Wij informeren u graag!

Wilt u regelmatig van meerdere van onze diensten gebruik maken? Wij hebben speciaal voor u een pakket samengesteld, waarmee wij veel zorgen uit handen kunnen nemen.

In dit pakket zorgen wij voor de volgende zaken:
* Intakegesprek en 2 voortgangsgesprekken per jaar.
* Belastingformulieren invullen.
* Belangenbehartiging bij ziektekosten, verzekeringen, hypotheken.
* Voeren van correspondentie met betrekking tot uitkeringen, woonruimte, gemeentes, e.d.
* Per kwartaal een financieel overzicht.

Dit pakket bieden wij aan in een abonnementsvorm, waarbij u maandelijks een vast bedrag betaald van 35,-. Alles wat in dit pakket genoemd wordt, verzorgen wij dan volledig voor u. Voor een vast bedrag. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat DIBURO biedt aan diensten en mogelijkheden kunt u uitgebreid terugvinden op deze site. Neemt u voor vragen gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer en e-mailadres vindt u links op elke pagina. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier, door hier te klikken.

We hopen dat DIBURO met een van haar diensten u van dienst kan zijn.

2010 - 2020 - DIBURO